geslo:
zapomni se me
Pozabil sem geslo >>
Nov uporabnik >>
Išči po strani
 
 
 
  PLANINSKO DRUŠTVO  
  Predstavitev
  Novice
  Dogodki
  Koče
  Galerije
S klikom na zgornji gumb se lahko registrirate na spletnem mestu in včlanite v PD Ajdovščina. Preberite si več o ugodnostih članstva v PD Ajdovščina!

Registracija vam omogoča stalen vpogled v vaš status članstva in možnost urejanja vaših osebnih podatkov. Prihodnje leto pa vam bo podaljšanje članstva pri nas vzelo samo en klik, saj bomo imeli vse vaše podatke že shranjene.

Z registracijo pridobite še možnost komentiranja naših planinskih koč in novic. Obenem pa se lahko z istim uporabniškim imenom prijavite še na www.pzs.si in si ustvarite svojega iPlaninca.
 
Novice: 19.09.17 - ČETRTKOVI POHODI ZA ZDRAVJE
ČETRTKOVI POHODI ZA ZDRAVJE
 
 
ČETRTKOVI POHODI ZA ZDRAVJE

Planinsko društvo Ajdovščina je v letošnjem letu v program aktivnosti vključilo tudi ČETRTKOVE POHODEN ZA ZDRAVJE. Akcija je bila dobro sprejeta med planinci, kot tudi med tistimi, ki to niso, želijo pa napraviti nekaj d za dobrega za svoje zdravje.

Na pohodu smo bili vse četrtke, razen enega, ki sta ga je preprečila dež in burja. Naša burja nas je božala na več pohodih, vendar smo takrat izbrali zaveterne poti. Tudi malce dežja nas ni ustavilo, le pot smo nekoliko skrajšali, pozimi pa smo se razveseli tudi posameznih snežink.
Prehodili smo poti v naši bližnji in širši okolici, saj smo se prav na četrtkovih pohodih z nekaterimi srečali prvič. Šli smo do izvira Hublja in poteh nad njim, po sprehajalni poti ob Lokavšku, prehodili smo poti nad Lokavcem, Podrto goro, Staro babo, bili smo Skriljah, Stomažu, Vipavskem Križu, Plačah,… Obiskali smo znamenite cerkvice v okolici: sv. Pavel nad Vrtovinom, sv. Marjeta, sv. Urban, sv. Miklav, sv. Socerb. Ostalo nam je še veliko poti, kakšno bomo tudi še ponovili.

V poletnih mesecih smo se oddahnili in si vzeli čas za svoje aktivnosti. Ker se je dolgo vroče poletje že prevesilo v jesen ker so utihnili trgači po vinogradih, vas ponovno vabimo na četrtkove pohode. V dobri družbi in prijetnem klepetu je pot zanimivejša in krajša. Pohodi so lahki in trajajo okrog dve uri.

Torej se srečamo v četrtek 5. oktobra 2017 ob 8. uri na novem parkirišču za gradom.


1.oktobra 2017 vas vabimo na Spominski pohod na Golak. Pred Iztokovo kočo bomo prisluhnili spodbudnim besedam predsednika našega društva Cvetka Ušaja in v vsakem vremenu prijetno poklepetali ob topli enolončnici.

Dobrodošli na Golakih!


UO Planinskega društva Ajdovščina
Komentarji Oddaj svoj komentar >>
 
 
 
 
Planinsko društvo Sekcija orientacistov Markacijski odsek Mladinski odsek Gospodarski odsek Vodniški odsek URADNE URE DRUŠTVA GRZ Slovenije, Postaja Tolmin, Skupina Ajdovščina Turnokolesarski odsek Odsek za varstvo gorske narave OBHODNICA 110 LET PD AJDOVŠČINA Informacije o članarini Novice Dogodki
PD Ajdovščina, Gregorčičeva c. 20 (p.p. 54), 5270 AJDOVŠČINA, Tel.: 041/ 759 773, 031/ 588 557