geslo:
zapomni se me
Pozabil sem geslo >>
Nov uporabnik >>
Išči po strani
 
 
 
  MLADINSKI ODSEK  
  Predstavitev
  Novice
  Dogodki
  Galerije
S klikom na zgornji gumb se lahko registrirate na spletnem mestu in včlanite v PD Ajdovščina. Preberite si več o ugodnostih članstva v PD Ajdovščina!

Registracija vam omogoča stalen vpogled v vaš status članstva in možnost urejanja vaših osebnih podatkov. Prihodnje leto pa vam bo podaljšanje članstva pri nas vzelo samo en klik, saj bomo imeli vse vaše podatke že shranjene.

Z registracijo pridobite še možnost komentiranja naših planinskih koč in novic. Obenem pa se lahko z istim uporabniškim imenom prijavite še na www.pzs.si in si ustvarite svojega iPlaninca.
 
Mladinski odsek
 
Ime:     Mladinski odsek
  Predsednik:     Marta Benko
Strokovni sodelavec:    
Naslov:     Gregorčičeva c.20 (p.p.54)
Kraj:     5270 Ajdovščina
Telefon:     041 497 997
E-pošta:     marta.benko@gmail.com
Spletna stran:    
  Uradne ure:    
       

Predstavitev:
V mladinskem odseku planinskega društva skrbimo za mlade generacije planincev, ki jih poskušamo vzgajati za varno obiskovanje gora.

Kot glavni dogodek v letu organiziramo planinski tabor za mlade planince, ki je vsako leto na drugi lokaciji - pod šotori ali v koči, kjer se lahko mladi planinci naučijo veliko, za njih novega, o gorah. Redno tudi organiziramo in se udeležujemo orientacijskih tekmovanj v naši regiji, z rezultati pa se uspemo uvrščati tudi na slovensko planinsko orientacijsko tekmovanje SPOT. Aktivno tudi sodelujemo z ostalimi društvi in PZS saj redno pošiljamo naše mlade člane na razna izobraževanja, ki jih organizira PZS.


Kot MO smo tudi član MSA-ja, ki združuje vsa društva, ki delajo z mladimi v naši občini.

 
Planinsko društvo Sekcija orientacistov Markacijski odsek Mladinski odsek Gospodarski odsek Vodniški odsek URADNE URE DRUŠTVA GRZ Slovenije, Postaja Tolmin, Skupina Ajdovščina Turnokolesarski odsek Odsek za varstvo gorske narave OBHODNICA 110 LET PD AJDOVŠČINA Informacije o članarini Novice Dogodki
PD Ajdovščina, Gregorčičeva c. 20 (p.p. 54), 5270 AJDOVŠČINA, Tel.: 041/ 759 773, 031/ 588 557